Üdvözöli az Utánfutó és Gumicentrum!

Cégnév: Utánfutó és Gumicentrum Kft. Adószám: 12954078-2-19 Székhely: 8500, Pápa, Budai Nagy Antal u. 26. Cégjegyzékszám:  19-09-506746 Bejegyző hatóság:  Veszprémi Törvényszék Cégbíróság

Cégünk örömmel áll az Önök rendelkezésére, mint gumiszerelés és gumiabroncs-értékesítés területén elismert szerviz. Széles körű szolgáltatásainkkal és minőségi szerelőgépekkel azon dolgozunk, hogy az ügyfeleink mindig a legmagasabb színvonalú kiszolgálást kapják.

Mit kínálunk Önöknek:

Szakértői gumiszerelés: 

  1. Tapasztalt szakembereink gondoskodnak arról, hogy járművének a szerelése mindig a legmagasabb szinten történjen. Legyen szó személyautóról, tehergépkocsiról vagy speciális járművekről, nálunk profi kezekben van.
  2. Gumiabroncs értékesítés: A legjobb minőségű gumiabroncsokat kínáljuk a legismertebb márkáktól az olcsó márkákig. Kínálatunkban megtalálhatók a téli nyári és négyévszakos abroncsok. Segítünk megtalálni az Ön autójához és vezetési szokásaihoz valamint igényéhez a ideális gumiabroncsot vagy felnit.
  3. POINT – S KÁTYUGARANCIÁT IS ADUNK GUMIABRONCS VÁSÁRLÁSA ESETÉN NÉHÁNY SZABÁJ TELJESÜLÉS ESETEÉN.
  4. Ügyfél orientált szemléletmód: Ügyfeleink elégedettsége számunkra a legfontosabb. Rugalmas megközelítésünkkel és gyors reagálásunkkal mindent megteszünk azért, hogy az Ön igényeit teljes mértékben kielégítsük.
  5. Teher és mezőgazdasági gumiszerelés: Új tehergépszerelő műhelyünkben szinte minden teher és mezőgazdasági gép kerekeit könnyen és gyorsan meg tudjuk szerelni.
  6. Járműszerelési és karbantartási feladatok: Nem csak gumiszervíz vagyunk, de teljeskörű járműszervíz is. Vállaljuk gépjárművének műszaki vizsgára való felkészítését, vizsgáztatását.
  7. cégek részére egyedi szerződéskötési lehetőség.
  8. Nálunk fizethet készpénzzel, kártyával és utalással.

Bízunk benne, hogy cégünk a megfelelő partner lehet az Ön és járműve számára.

Keressen fel minket bizalommal, és tapasztalja meg a minőség és szakértelem tökéletes kombinációját!

Köszönjük, hogy minket választott!

Az Utánfutó és Gumicentrum Csapata!